Digifoto App

Apps zijn zo gewoon geworden dat je af en toe bijna vergeet hoe handig ze wel niet kunnen zijn!

Op de Brabantse metaaldagen hebben we de nieuwste versie van Digidossier 360 gelanceerd, deze versie bevat veel nieuwe functionaliteit. De meest in het oogspringende is wellicht de DigiFoto App.

Deze foto App doet precies wat u verwacht:

  • Maak een foto met uw smartphone (Iphone of Android) maar bv ook met de Komdex KTS1 scanner
  • Kies een 360 Digidossier, uploaden en klaar

Komdex Nieuws Foto App

Was alles maar zo eenvoudig! Natuurlijk kunt u meerdere foto's tegelijk uploaden of bestaande foto's vanuit uw smartphone bibliotheek uploaden naar Digidossier 360. De ERP koppeling tussen Digidossier 360 en Komdex ERP zorgt er voor dat de ERP gebruikers dan automatisch over deze foto's beschikken in hun ERP Digidossier.

Meer weten over de Komdex DigiFoto App, of over wat Digidosier 360 voor u kan betekenen? neem dan contact op met uw consultant.

Brabantse metaal dagen

Van woensdag 10 April tot en met vrijdag 12 april is Komdex aanwezig op de Brabantse metaaldagen.

Dit gloed nieuwe evenement richt zich op innovatie en productiviteitsverbetering binnen de Metaal en vind plaats in de Brabanthallen te Den Bosch.

Komdex nieuws BrabantseMetaalDagen2019

 Registreer u hier!

 

Complexer

De afgelopen jaren is uw bedrijf best wel veranderd. Klanten zijn veeleisender en vinden het steeds vervelender dat ze, om maar wat te noemen, dagen en soms weken op uw CE documentatie en CE verklaringen moeten wachten.

Tijdens het samenstellen van uw CE documentatie bent u echter weer afhankelijk van uw toeleveranciers. EN1090 materiaal certificaten, FDA certificaten van uw kunststof etc. Etc.

Ondernemen is complexer geworden.

Complexer

Niet in de minste plaats om alle randzaken zoals, milieu, VCA, ISO, CE, AVG, personeelsdossier opbouw, verzekeringen, contracten, NEN 1010, octrooien en regelgeving in het algemeen.

Digidossier 360 is ontworpen vanuit de gedachte dat u uw dure tijd liever besteed aan 'echt' werk.  Alle extra rompslomp zou eigenlijk gedigitaliseerd moeten worden. 

Gewoon alles digitaal, heel normaal, althans bij Komdex!

 In de nieuwe versie van Digidossier 360, o.a. nieuwe functionaliteit op het gebied van Taken en Notities!

Nieuwe Metaalunie voorwaarden

Het is zover, de nieuwe Metaalunie voorwaarden zijn actief geworden op 1 januari 2019!

MUVoorwaarden2019

Wanneer u gebruik maakt van deze voorwaarden in uw rapportages dan kunt u deze zelfstandig aanpassen. Als u liever heeft dat wij dat voor u doen, neem dan contact op met onze support afdeling, zij kunnen u dan verder helpen met de aanpassingen van de diverse rapportages.

Vergeet ook niet uw teksen en of hyperlinks op uw website aan te passen!

Komdex Support

Komdex Metavak 2018

Ook dit jaar is Komdex vertegenwoordigd op de Metavak te Gorinchem.

Komdex Metavak

Bezoek ons op stand 272 voor het laatste nieuws op het gebied van ERP, Calculatie, Tijdregistratie en Caddossier!