Caddossier 2D

Het lijkt tegenwoordig of iedereen in 3D CAD werkt, maar niks is minder waar. Bij Komdex zien we nog heel veel het gebruik van 2D CAD dagelijks terug komen. Een aantal voorbeelden van wat wij tegenkomen:

  • De organisaties of personen die nog in 2D CAD tekenen, denk hierbij aan architecten, fabrieksplanners maar ook toeleveranciers.
  • Organisaties die (grote) projecten doen en de lay-out ontvangen in 2D van de fabrieken. De projectleider moet aan de hand van de 2D tekening zien waar zijn producten moeten komen en welke afmetingen deze moet hebben.
  • Metaalbedrijven die de snijfiles in 2D ontvangen en deze moeten opschonen en gereed maken voor productie (laser, kanten etc.)

Caddossier maakt tekenaars, engineers, werkvoorbereiders, inkopers en productiemedewerkers productiever.

Caddossier is zowel een laagdrempelig Documentbeheer systeem als een set van geïntegreerde alle daagse tools. De ZwCad Addin van Caddossier zorgt daar door voor een enorme productiviteitswinst. Het automatisch benoemen van bestanden, opschonen van dwg’s, eenvoudig een verzamel dwg in enkele tekeningen verkrijgen en geavanceerd layer management om maar een paar zaken te noemen.

Er is echter meer, daarnaast heeft u met de office add-in uw Emails (Attachments, foto’s, tekeningen, EN1090 documenten, CE verklaringen etc.) onder controle.

Informatie is een belangrijk onderdeel als het gaat om het beheren, vinden en (her) gebruiken van uw documenten. Vaak is er naast de bestandsnaam geen andere mogelijkheid om een bestand terug te vinden. Met Caddossier is het mogelijk om extra informatie toe te voegen aan uw bestanden, zoals een titel, omschrijving en zelfs een memo’s.

De tekenaars hoeven dus nooit meer te zoeken naar die ene tekening. Ook de werkvoorbereiding en de werkplaats volledig te voorzien worden van alle relevante digitale documenten zoals Tekeningen en CNC bestanden zonder extra CAD of ERP-licentie.

Komdex werkt nu al enige tijd samen met ZWCAD. De voornaamste reden hiervoor is de toegevoegde waarde die ZWCAD onze klanten biedt. ZWCAD is een van de weinige, zo niet de enige 2D CAD producent die daadwerkelijk innoveert. Zo heeft hun moderne Dot Net API er zorg voor gedragen dat Caddossier naadloos de 2D CAD wereld heeft kunnen betreden met alle voordelen voor de eindgebruiker.

Komdex Caddossier 2D

Komdex, maart 2018

Rob de Haas

Logo Komdex Bedrijfssoftware voor het MKB

Komdex Software Ontwikkeling BV
Arnoudstraat 13
2182 DZ Hillegom

+31 252 68 29 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.