Werkplaats computers

Computer Sticks
Rond het jaar 2000 kwamen de eerste USB sticks op de markt. Ze waren een enorm succes. Zelfs in het tijdperk van de Cloud worden er nog steeds USB sticks te pas en te onpas gebruikt.

Eind 2014 gaf Intel het startsignaal voor een nieuwe innovatie: De Compute stick. Een wat uit de kluiten gewassen stick met een complete volwaardige computer in zich. Microsoft doet mee en dus kunnen we binnenkort ‘Compute sticks’ voor het luttele bedrag van E100 aanschaffen. 
De stick heeft een HDMI aansluiting, die je dus zo in een willekeurige TV of Beeldscherm stopt. Standaard voorzien van Wifi, extra Usb poortjes en dus Windows.

Komdex Computer Stick

Maar werkt het ook?
Eigenlijk kunnen we alleen maar JA zeggen. Het werkt eigenlijk best goed. Een Computer + Windows voor E100. Ok, u moet zelf de monitor, toetsenbord en muis nog aanschaffen, maar die heeft u, net als wij, waarschijnlijk nog wel ergens liggen.

Scannen
Veel van onze klanten scannen met mobiele scanners in hun werkplaats vinden een PC ‘lastig’ in de werkplaats, vooral het bekabelen vindt men een hoop gedoe. Nu zet u dus een monitor neer, Compute stick er in, en scannen maar!

De Compute stick, hardware waar je blij van wordt?
Zeker, de Compute stick is goedkoper dan een mobiele scanner. Daarnaast kan je ook gewoon andere Windows software draaien op de stick. Komdex Werkvloer software draait er prima op!

Twijfelt u of u een PC in werkplaats wilt? De Compute stick brengt uitkomst en koppelt de werkplaats op een laagdrempelige manier aan bv de eerder genoemde Komdex scanner software.

Na de Zomervakantie meer over de Komdex Werkvloer Software!

Alvast een fijine vakantie toegewenst!

Komdex, juni 2015

Rob de Haas

Logo Komdex Bedrijfssoftware voor het MKB

Komdex Software Ontwikkeling BV
Arnoudstraat 13
2182 DZ Hillegom

+31 252 68 29 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.